DE CE SUNT ADITIVII FUNCTIONALI ATAT DE IMPORTANTI IN COMPONENTA HRANEI DE INTRETINERE?

Ingrediente simple, multa carne proaspata, fara cereale. Acestea sunt nevoile nutritionale reale ale cainilor, in orice etapa a vietii lor. Fara aditivi inutili, doar cateva ingrediente de cea mai buna calitate. Acesta este principiul de baza Raw Paleo® - calitatea ingredientelor primeaza inaintea cantitatii! Un deceniu de experienta si cunostinte in domeniul nutritiei ne-au inspirat pentru a crea o hrana radical diferita, supernaturala. Ofera-i cainelui tau sansa de a afla cat este de gustoasa.
FRUCTOOLIGOZAHARIDE

FOS

FOS este un aditiv alimentar care imbunatateste consistenta fecalelor, reduce balonarea si stimuleaza bacteriile gastrointestinale sa creasca productia de ingrediente hranitoare pentru celulele intestinale. De cele mai multe ori ne referim la ele sub denumirea de prebiotice.
MANNANOLIGOZAHARIDE

MOS

Adaosul de MOS in hrana animalelor creste nivelul de anticorpi locali pe suprafata
intestinala. In acest mod, tractul digestiv este mai bine protejat impotriva bacteriilor potential daunatoare.

GLUCOZAMINA SI CONDROITINA

Au rol de a intari articulatiile. Sunt printre cele mai cunoscute si eficiente ingrediente pentru protectia cartilajelor si implicit a articulatiilor.

EXTRACT DIN MIDII PERNA CANALICULUS

Sursa naturala de glucozamina si condroitina. Adaosul in hrana are efect condroprotector, intarind articulatiile. Este recomandat atat pentru cainii in varsta afectati de osteoartrita, cat si pentru catelusii in crestere, in special celor din rase mari.

BACTERII ENTEROCOCCUS FAECIUM

E. faecium este una dintre cele mai cunoscute bacterii probiotice. Adaosul ei in hrana animalelor in crestere, sprijina dezvoltarea potrivita a florei gastrointestinale. Cand tractul digestiv al catelusilor este corect colonizat de catre aceasta, consistenta fecalelor se normalizeaza si creste protectia impotriva balonarii. In cazul animalelor cu dereglari digestive, se normalizeaza
digestia, nutrientii fiind mai bine absorbiti.

O hrana potrivita pentru cainele nostru, ar trebui sa contina mai mult decat nutrienti (proteine, grasimi, carbohidrati, minerale si vitamine). Aditivii functionali (substante
biologice active de origine vegetala) sunt de asemenea necesari, deoarece indeplinesc numeroase functii de sprijin a sanatatii si asigura o crestere armonioasa, o dezvoltare si functionare optima a organismului animalelor de toate varstele.

ULEI DE BORRAGO

Acest ingredient sprijina functionarea optima a pielii si blanii animalului. Formeaza o bariera de protectie impotriva deshidratatrii si a patrunderii alergenilor sau altor substante daunatoare. Dintre toate uleiurile, acesta este cea mai bogata sursa de acid gamma-linoleic (GLA) si una dintre cele mai importante surse de acizi grasi polinesaturati din familia Omega-6.

ULEI DE SOMON

Reprezinta una dintre cele mai bogate surse de acizi grasi Omega-3, cu puternice proprietati antiinflamatorii.

ACID DHA

Ajuta dezvoltarea tesutului nervos si a vederii, in cazul catelusilor. Efectul pozitiv al DHA in abilitatea cainilor de a invata, a fost demonstrat stiintific. S-a aratat ca joaca un rol important in cadrul sistemului nervos, pastrandu-si eficienta chiar si la batranete. Fiind un acid din familia Omega-3, are de asemenea proprietati antiinflamatoare.

PROTECTIE DENTARA

Forma triunghiulara a crochetei mentine igiena orala optima deoarece faciliteaza abraziunea placii dentare.